search

Masuta laterala cu blat reglabil

485,00 lei
Nicio taxa Livrarea nu este inclusa * Livrare in 6-14 zile

La munca peste tot

Pe balcon, lângă fereastră, lângă canapea... oriunde ai lucra acasă, acest birou flexibil pentru laptop, cu unghiuri de înclinare reglabile și opritor pentru birou, îți va servi munca în mod perfect.

Specificații:

- Culoare: Maro Rustic, Negru

- Material: PAL, otel

- Dimensiunea produsului: 55 x 35 x 66 cm

- Greutate produs: 11,2 lb (5,1 kg)

- Max. Capacitatea de încărcare statică a blatului mesei: 44 lb (20 kg)

 

Conținutul pachetului:

- 1 x Masuta laterala

- 1 x Kit de asamblare

- 1 x Anti-Tip Kit

- 1 x Instrucțiuni

Cantitate
Precomanda

  Plata Securizata cu Cardul

PLATA RAMBURS LA LIVRARE

 

Politici de Livrare

  Retur

Retur Gratuit In 30 Zile

Mai mult de un rol

Acest birou pentru laptop nu este doar pentru, ei bine, să vă susțină laptopul. Servește cafeaua pentru oaspeții tăi, bucură-te de un mic dejun delicios în pat, organizează-ți facturile... indiferent pentru ce o folosești, este întotdeauna la îndemână.

 

Lucrurile mici contează

Dacă vă concentrați pe picioarele clătinate în loc de rapoartele dvs. online, atunci ceva trebuie să fie în neregulă. Din fericire, acest birou pentru laptop este dotat cu picioare reglabile pentru a-l menține echilibrat, astfel încât să nu existe nicio clătinare care să te enerveze în timp ce te concentrezi pe muncă.

 

Asamblarea este rapidă

Întâlnirea ta online va începe într-o oră? Fără griji. Cu o structură simplă, piese numerotate și instrucțiuni clare, vei termina asamblarea și vei pregăti laptopul cu ușurință înainte de începerea întâlnirii.

COMANDA SI LIVRAREA PRODUSELOR

√ Produsele disponibile pe comanda se afla in stoc la furnizor si necesita un timp de livrare specific fiecarui furnizor in parte.

√ Comanda este ferma si se ia in considerare, in conditia :

√ Dupa ce ati ales produsele disponibile pe comanda, completati campurile necesare finalizarii comenzii.

√ Dupa trimiterea comenzii, imediat veti primi un email de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. in baza de dată a Sofastil.

√ In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant de vanzari SOFASTIL pentru stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea comenzii.

LNT057B01