Saltele cu arcuri pocket springs

Salteaua cu arcuri Pocket Spring este o saltea formată din arcuri individuale învelite în țesătură, care sunt plasate în pungi separate. Aceste pungi separate permit fiecărui arc să se miște independent, ceea ce oferă o susținere individuală punctuală pentru fiecare parte a corpului, în funcție de presiunea aplicată.

Beneficiile utilizării unei saltele cu arcuri Pocket Spring includ:

Distribuția uniformă a greutății corpului - Deoarece arcurile se mișcă independent, salteaua oferă o distribuție uniformă a greutății corpului, eliminând punctele de presiune și reducând durerea și disconfortul.

Susținere individuală - Deoarece fiecare arc este învelit separat, salteaua oferă o susținere individuală punctuală, ceea ce înseamnă că fiecare parte a corpului primește susținerea potrivită.

Reducerea transferului de mișcare - Deoarece fiecare arc se mișcă independent, transferul de mișcare este redus, ceea ce înseamnă că partenerul tău de somn nu va fi deranjat atunci când te miști.

Durabilitate - Arcele individuale sunt mai durabile decât cele tradiționale, deoarece sunt mai rezistente la deformare și oferă o susținere mai bună pentru o perioadă mai lungă de timp.

Respirabilitate - Deoarece fiecare arc este învelit separat, aerul circulă mai bine prin saltea, ceea ce poate reduce transpirația și păstrează salteaua mai proaspătă și mai curată.

Saltele Pocket - Saltele cu Arcuri Individuale - Sofastil.ro

Filtre active