Nr. de locuri

Subcategorii

 • Canapele 2 locuri

  Transformă-ți spațiul de locuit cu canapele de 2 locuri extensibile și fixe, perfecte pentru orice decor modern sau clasic. Fiecare canapea de două locuri este proiectată pentru a oferi confort și durabilitate, având posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de materiale și culori.

  Indiferent de preferințele tale, canapelele noastre cu 2 locuri sunt disponibile în sute de culori, permițându-ți să creezi combinația perfectă pentru decorul tău interior. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste canapele sunt nu doar estetice, ci și durabile, asigurându-ți confortul pe termen lung.

  Explorează colecția noastră și descoperă modelul de canapea cu 2 locuri ideală pentru tine!

  Toate modelele de canapea cu 3 locuri marca "sofastil" au si versiune de canapea 2 locuri sau fotoliu, chiar daca pe site nu se ragasesc. Ne puteti contacta pentru mai multe informatii telefonic la 0751453990

 • Canapele 3 locuri

  Bine ai venit în categoria noastră dedicată canapelelor de 3 locuri, unde stilul se întâlnește cu funcționalitatea. Indiferent dacă preferi un design modern, clasic sau contemporan, vei găsi canapeaua perfectă pentru tine.

  Canapele noastre extensibile de 3 locuri sunt ideale pentru spațiile mici sau pentru cei care doresc un loc suplimentar de dormit. Oferim o gamă variată de culori și materiale premium, toate personalizabile pentru a se potrivi perfect în orice decor.

  Fiecare canapea este construită cu atenție la detalii, asigurând confort și durabilitate pe termen lung. Alege din sute de opțiuni pentru a crea livingul de vis."

 • Canapele 4 | 5 | 6 locuri

  Cauți o canapea extensibila de  4 - 5 - 6 - 7 -  8 locuri si nu găsești ?

  Ai ajuns unde trebuie atunci,deoarece la sofastil ai posibilitatea sa iti adaptezi ca număr de locuri canapeaua aleasa . Putem modifica modular aproape toate canapelele extensibile marca "Sofastil" astfel incat sa te poti bucura alături de toată familia la un fil seara,sau cand primești musafiri . Poti adaugă la canapelele de 3 locuri module de un loc sau 2 locuri ori chiar 3 locuri incat sa creezi o canapea dupa spațiul tau . Find disponibile in diverse culori,iti poti alege combinația preferata de materiale sa se potrivească cu restul mobilierului 

  Configureaza canapeaua | Dimensiuni multiple

  Măsoară spațiul disponibil,si in funcție de dimensiuni poti opta pentru o canapea de 3,4,5,6,7,8,9 locuri . Avantajul canapelei cu un număr mai mare de locuri fata de cel standard de 3 locuri lângă care poti așeza un fotoliu,sau doua,desigur in linie dreapta pe același perete este ca economisești spațiul alocat bratelor astfel incat câștigi un loc,sau chiar doua locuri in plus dacă iti configurezi canapeaua cu un numar mai mare de locuri fata de cea standard de 3 locuri 

Filtre active