Termene si Conditi

Efectuarea unei comenzi pe site-ul sofastil.ro de la furnizorul SC MARA SOFASTIL MOB SRL   reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii si condițiile de mai jos. Pentru folosirea in bune condiții a site-ului Sofastil, vă rugam să citiți cu atenție TERMENII SI CONDITIILE utilizării de către dumneavoastră a tuturor materialelor care alcătuiesc prezentul site.

Drepturi de autor
Întregul conținut al site-ului sofastil.ro (imagini, descrieri, sigle, schițe, etc) este proprietatea SC MARA SOFASTIL MOB SRL  este protejat de Legea dreptului de autor precum și de alte legi privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fără acordul scris al proprietarilor a oricăror elemente menționate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.

Sugestii și reclamații
Pentru a rezolva eficient si rapid cererea dumneavoastră va rugam sa specificați toate detaliile relevante in cazul de fata – de exemplu: numărul si data comenzii, numărul facturii, nume, model si cod produs, data expediție colet, etc.
De aceea, va rugam sa ne transmiteți informații legate de problema pe care ați întâmpinat-o folosind unul dintre următoarele canale de comunicare:

SC MARA SOFASTIL MOB SRL

marasofastil@gmail.com sau telefonic la numărul: Tel /0751453990

Ne asumam responsabilitatea de a păstra confidențialitatea datelor de contact pe care le furnizați.
Va asiguram ca vom depune toate eforturile in vederea rezolvării corecte si eficiente a aspectelor pe care ni le-ați adus la cunoștința. Veți primi un răspuns in cel mai scurt timp posibil.

Informații despre produse
MOBILA SOFASTIL face toate eforturile ca detaliile tehnice ale produselor, pozele reale ale produselor și descrierea lor sa fie cat mai clară și corectă. Încercam sa oferim cat mai multe detalii despre produse pentru a evita neînțelegerile cu viitorii cumpărători. Totuși erorile nu sunt imposibile. De aceea, societatea nu își asuma responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, in ceea ce privește preturi, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea in care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse in bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Societatea își rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul in cel mai scurt timp despre eroarea apăruta.
Preturile sunt exprimate in RON si CONTIN TVA
Toate produsele comercializate pe site-ul SOFASTIL, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și fiecare produs este însoțit de certificatul de garanție.

Obligațiile cumpărătorului
Cumpărătorul are datoria de a lua la cunoștința “ Termenii si Condițiile” de utilizare ale site-ului sofastil.ro și să recunoască ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii și implicit, semnarea contractului.
Cumpărătorul se obligă să plătească valoarea produselor comandate online prin metodele de plată puse la dispoziție de site-ul sofastil.ro. Produsele livrate prin curier beneficiază de transport gratuit, dar acesta se aplică doar în localitățile cu acoperire Fan Curier,Cargus,DpD, kilometrii suplimentari fiind taxați suplimentar.
Cumpărătorul are obligația să ia la cunoștința si sa respecte prevederile cuprinse in Certificatul de Garanție si instrucțiunile de manipulare, montaj, întreținere, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garanția. Cumpărătorul are obligația sa manipuleze, sa transporte, sa dezambaleze, sa depoziteze, sa monteze, sa conserve si sa utilizeze produsele in conformitate cu prescripțiile din certificatul de garanție. Nu răspundem pentru defecțiunile apărute ca urmare a nerespectării acestor prescripții de către client.

Obligațiile vânzătorului
Să livreze produsele comandate în ambalajele originale ale producătorului, sigilate si fără deteriorări.
Să livreze produsele Cumpărătorului la prețul prevăzut în confirmarea comenzii și în timpul prevăzut.
În situația întârzierii produselor sau a imposibilității asigurării produselor comandate, Vânzătorul are datoria de a informa Cumpărătorul.

Confidențialitatea datelor personale
Informațiile furnizate către SOFASTIL sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. Informațiile cumpărătorului sunt necesare pentru confirmarea comenzilor și livrarea produselor comandate.
SOFASTIL nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul si nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din baza de date adresa de e-mail furnizata.
Nu este considerat “ spam” trimitea unor mail-uri de comunicări comerciale de către SOFASTIL către comparator daca acestea sunt trimise cu acordul destinatarului.
SOFASTIL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date.
SOFASTIL garantează securitatea si confidențialitatea datelor găzduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către SOFASTIL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
Furnizarea datelor personale către SOFASTIL nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstanțe si pot solicita in mod gratuit ștergerea acestora din baza de date.
În cazul în care este necesara o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări in pagina aceasta pentru a va informa cu privire la ele.
SOFASTIL are dreptul de a modifica oricând si in orice mod oricare dintre prevederile din Termenii si Condițiile in întregime, fără nicio notificare in prealabil si fără a fi obligat sa îndeplinească o alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si necondiționat de către Utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricărei facilitați oferite de site sau prin accesarea site-ului, intervenite oricând după operarea modificării, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligația respectivului Utilizator de a înceta imediat accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a site-ului.

Legea 677/2001 si prevederile Regulamentului nr. 679 din 27.04.2016 –  25 mai 2018

SOCIETATEA CU RĂSPUNDERE  LIMITATĂ MARA SOFASTIL MOB, cu sediul în Graniceri   nr.  431  cod  postal   390009   jud.  Arad,   înmatriculată   la  Registrului   Comertului   cu  nr. J02/564/2016  cod unic de inregistrare CUI35964327 in vedere prevederile din Legea 677/2001 si prevederile Regulamentului nr. 679 din 27.04.2016 ce urmeaza a fi aplicate incepand cu 25 mai 2018,  aduce la cunostinta urmatoarele  :

Societatea colecteaza si proceseaza datele personale, in conformitate cu prevederile legale in materie de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Rolul prezentei notificari este de a explica modul in care datele dumneavoastra personale sunt utilizate si scopul in care acestea sunt folosite. Va rugam sa cititi aceasta notificare cu atentie.

Utilizarea datelor personale

MARA SOFASTIL MOB colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra personale in urmatoarele scopuri:

 1. in scopul indeplinirii comenzilor si livrarii produselor comandate;
 2. in scopul respectarii obligatiilor legale;
 3. in scop de marketing, pentru informare si acordarea de beneficii de loialitate si pentru imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor si produselor oferite;

Baza legala pentru colectarea si procesarea datelor dumneavoastra pentru fiecare din scopurile mentionate mai sus este:

 • consimtamantul dumneavoastra din formularul de comanda sau din formularele de contact;
 • cererea dumneavoastra inainte de incheierea unui contract;
 • o obligatie legala;

Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

 • autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);
 • furnizorii implicati in mod direct/indirect in procesul de gestionare a platformei online  (ex. dezvoltatori de servicii IT, etc);

Pastrarea datelor personale

Datele personale vor fi pastrate atata timp cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor mentionate mai sus sau pe o perioada de maxim 2 ani .

Drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale In legatura cu prelucrarea Datelor cu Caracter Personal si in baza conditiilor specificate in legea 677/2001 si in baza Regulamentului  privind protectia datelor la nivel european 679/2016*, va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

 • dreptul de acces la datele personale care va privesc;
 • dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea atunci cand datele sunt inexacte sau incomplete;
 • dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de ex. cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);
 • dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii in anumite circumstante (de ex. atunci cand dumneavoastra contestati exactitatea datelor – pentru perioada ce ne-ar permite verificarea exactitatii acelor date);
 • dreptul de a depune o plangere la noi si/sau la autoritatea competenta privind protecția datelor;
 • dreptul de a va opune prelucrarii;
 • dreptul de a va retrage consimtamantul, in orice moment, pentru prelucrarea datelor personale, la care ati consimtit anterior;

*Incepand cu data intrarii in vigoare a Regulamentului UE 679/2016, respectiv 25 mai 2018, veti beneficia si va veti putea exercita suplimentar :

 • Dreptul de a fi uitat, in sensul adresarii unei solicitari catre SC MARA SOFASTIL MOB SRL  sau pentru stergerea evidentelor datelor personale din mediul on-line;
 • Dreptul la portabilitatea datelor, in sensul transferului datelor dumneavoastra personale catre un alt operator de date personale desemnat de Dumneavoastra;
 • Dreptul de a fi notificat in caz de incalcari privind securitatea datelor, de catre operator.

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta notificare sau in legatura cu utilizarea de catre SC MARA SOFASTIL MOB SRL  a datelor personale, va rugam sa ne contactati alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai jos, precizand, totodata, numele dumneavoastra, adresa postala sau de email (in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam), numarul dumneavoastra de telefon precum si scopul cererii dumneavoastra.

Ne puteti contacta:

 1. Prin email – la adresa: MARASOFASTIL@GMAIL.COM sau prin tel :0751453990
 2. Personal sau printr-o cerere trimisa prin posta – la Sediul Societatii Graniceri  nr 431
  jud. Arad  

Drepturile si obligațiile Utilizatorilor site-ului SOFASTIL  , prevăzute de Termeni si Condiții, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Condițiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu născut din sau in legătura cu Termenii si Condițiile va fi soluționat pe cale amiabilă. În caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi soluționat de către instanța judecătorească română competentă aflată în raza teritorială a județului ARAD

LIVRARE

Pentru categoriile de produse: canapele, colțare, fotolii, scaune & mese, horeca, tabureti

Transportul este contra cost la toate produsele indiferent de valoarea comenzii. Costul tarifului de Livrate se afiseaza la adaugarea produselor in Caosul de Cumparaturi

TERMENUL DE LIVRARE ESTE SPECIFICAT IN PARTE LA FIECARE PRODUS DISPONIBIL 

*Pentru anumite produse facute la comanda sau la care stocul lipseste  acest termen poate fi mai mare insa veti fi anuntat telefonic in astfel de cazuri si puteti anula comanda daca nu sunteti de acord. 

Transportul de la fabrica, se face prin curier sau reteaua noastra de distributie la adresa specificata in comanda. Va vom contacta inainte pentru confirmarea comenzii. Transportul este asigurat numai pana in fata blocului / portii, nu si urcatul acestora sau caratul in casa. Aceasta operatiune ramane la latitudinea soferului si este o eventuala intelegere intre dvs. si sofer ce nu face parte din relatia dintre SOFASTIL si client.

Returnări și rambursări

Toate produsele noastre au garanție, dacă observați vreun defect de fabricație sau cauzat de transport, noi vom rezolva problema comandând piese de schimb în garanție, înlocuind produsul cu unul nou sau returnându-vă banii înapoi. Tot ce trebuie sa faceți, dacă puteți, este să ne trimiteți poze pe email cu defectele sau daunele produsului, astfel e mai ușor să rezolvăm problema și o vom face mai rapid. Toate informațiile legate de garanție pot fi obținute la numărul de telefon0751453990 sau pe email la sofastil@sofastil.ro

 

Garanția banilor înapoi

 Când ne returnați produsul, trebuie să împliniți următoarele condiții:

· Când returnați produsul, trebuie să fie în ambalajul original (pentru a verifica produsul, puteți tăia ușor banda ce acoperă și ține închis pachetul);

· Daca s-a asamblat sau s-a incercat asamblarea, produsul nu mai poate fi returnat.

· Produsul trebuie să nu fi fost deteriorate de către client.

· În cazurile în care motivul pentru care doriți să returnați produsul ține de eventuale defecte de fabricație, noi ne asumăm responsabilitatea de a-l înlocui cu unul de calitate înaltă sau de a vă returna toți banii.

· Produsul trebuie să fie exact ca in momentul primirii (să aibă etichete, pachetul ce îl protejează nu trebuie să fie deteriorat) (acest lucru nu se aplică dacă produsul este returnat din pricina defectelor de fabricație).

· Produsul returnat trebuie să aibă toate componentele și ambalajele, la fel ca la primire.

· Produsul returnat va fi preluat din cel mai apropiat loc unde poate ajunge mașina noastră.

· Noi ne obligăm să facem returnarea banilor în 20 de zile lucrătoarea, cu excepția situațiilor în care specificăm că durează mai mult. Banii vă vor fi trimiși prin transfer bancar către contul oferit de către client. Banii care vi se vor returna vor fi cei plătiți pentru produs, nu pentru serviciile oferite.

 

Garanție pentru calitate de 24 de luni

Fiecare produs vândut  are specificațiile scrise în descrierea acestuia. Toate produsele vândute de către sofastil.ro vin cu garanție de la producător, ale cărei termeni și condiții le puteți citi în descrierea produsului și în garanția propriu-zisă. După ce ați achiziționat unul dintre aceste produse, înainte de a le asambla, citiți-le bine. Condiții de validitate pentru garanție:

· În timpul procesului de asamblare, clientul a urmat instrucțiunile de asamblare;

· Produsul a fost folosit în scopul pentru care a fost creat și a fost întreținut și depozitat potrivit instrucțiunilor;

· Garanția se aplică în cazul în care defectele de calitate ale produsului sunt cauzate de către producător sau de către transportarea produsului până la client. Clientul pierde garanția în cazurile în care:

· Cumpărătorul nu a urmat regulile de mentenanță și depozitare ale mobilei;

· Produsele au fost deteriorate de către cumpărător;

· Mobila nu a fost deteriorată din cauza forței majore.

În ceea ce privește defectele ce apar când folosiți mobile, vă rugăm să folosiți datele de contact oferite pe site-ul sofastil.ro pentru a le semnala. În timpul garanției, toate problemele legate de calitate și cantitatea prudselor vor fi rezolvate de către sofastil.ro. Reparațiile sau înlocuirea produselor va fi plătite de către companie. sofastil.ro este obligat să rezolve cazurile legate de garanția produselor în timp de 20-45 de zile lucrătoare de la data înregistrării reclamației. În acest caz, după ce ați achiziționat unul dintre aceste produse și ați observat defecte, aveți dreptul să returnați produsul în 30 de luni de la data de livrare. Produsele sunt livrate contra-cost  sau  gratuit de către compania noastră. În cazul acesta, produsul defect va fi schimbat cu unul nou sau vă vom returna banii în totalitate. În timpul garanției (24 de luni), după ce ați observant defectele ascunse de material, vă rugăm să faceți fotografii și să ni le trimiteți la sofastil@sofastil.ro

 Producătorul va decide dacă se aplică garanția – ceea ce înseamnă că defectul a apărut în timpul producției sau din alte motive. Veți fi informat de decizia producătorului prin metoda de comunicare preferată de dvs.

Vă rugăm să rețineți că:

· Garanția producătorului nu se aplică pieselor de mobilă afectate de timp și uzură.