search

Raft Pentru Haine Montat Pe Perete in Stil Industrial

195,00 lei
TVA inclus * Livrare in 1-3 zile

Rămâneți fără spațiu pe podea în intrare sau doriți să o păstrați fără dezordine? Acest panou pentru haine montat pe perete este răspunsul la dorințele dumneavoastră mult dorite. Dispunând de 3 cârlige, o tijă de agățat și un raft, suportul nostru de haine montat pe perete este aproape ghișeul unic pentru toate lucrurile „la intrare”

 

.Specificații:

- Culoare: maro rustic (X01)/negru (B01)/alb (W01)

- Material: PAL, metal

- Dimensiunea produsului: 60 x 21,5 x 40 cm

 

Conținutul pachetului:

- 1 x suport de haine montat pe perete

- 1 x Kit de asamblare

- 1 x Instrucțiuni (EN, DE, FR, ES, IT)

Cantitate
Stoc / Precomanda


Credit module tbi bank 3.3.1

58.87 Lei x 4 rate

Opțiuni multiple de suspendare

Cu 3 butoane, puteți pune cu ușurință o poșetă sau un rucsac pe acest panou pentru haine montat pe perete pentru o depozitare convenabilă. Tija de agățat este ideală pentru a-ți agăța jachetele și cămășile în care ai prefera să nu aibă umflături. Raftul de sus este excelent pentru a pune chei, un portofel sau mici decorațiuni.

 

Ușor de asamblat panou pentru haine

Uitați să petreceți ore întregi încercând să vă asamblați perfect racla de la intrare. Acest panou pentru haine de la VASAGLE vine cu instrucțiuni detaliate și piese numerotate, făcând asamblarea un eveniment mai puțin decât banal. Când totul este pus la punct, veți avea o intrare gata pentru jachete și multe altele.

 

Opțiuni de proiectare

Acest panou pentru haine montat pe perete este disponibil în 3 stiluri diferite, oferindu-vă opțiunile de care aveți nevoie pentru a vă crea intrarea ideală. Alegeți dintre un panou maro și un raft negru pentru un aspect rustic, un panou negru și un raft maro pentru un aspect modern sau un suport de haine alb pentru un design minimal.

LWS031X01
4 Produse