SALTELE

Nimic nu este mai important ca un somn odihnitor pe o saltea confortabila

De aceea am pregătit pentru tine o gama de saltele pat cu structuri diferite in funcție de necesitatea ta personala. Fie ca iti dorești o saltea cu arcuri,sau o saltea cu memorie ,ori o saltea ortopedica pentru patul tau,la noi le găsești pe toate. Saltelele vin disponibile in mai multe marimi,cele mai uzuale fiind de 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x,200 cm, dar si anumite dimensiuni atipice,realizate la comanda.

Durata medie de folosire a unei saltele difera in functie de materialele din care este realizata: saltelele cu spuma sau memory au o durata medie folosire de 10 ani, in timp ce modelele pe arcuri au o durata medie de 8 ani.

Daca iti doresti ca salteaua ta sa fie tot timpul curata si intr-o forma optima pentru a va odihni, trebuie sa aveti grija la intretinerea ei. 

*Aspirati periodic salteaua; *Nu utilizati produse de curatare lichida; *Alegeti o somiera corespunzatoare; *Folositi o protectie de saltea impermeabila; *Lasati salteaua sa respire atunci cand schimbati lenjeria; *Este bine ca saltelele sa fie intoarse odata la trei luni pentru a asigura uzura uniforma,inversand zona superioara (de cap) cu cea inferioara (de picioare); *Daca salteaua vine rulata, acordati 48 ore pentru a reveni la forma initiala.In maxim 10 zile salteaua trebuie desfacuta din folie

Nu uita sa te bucuri de somn

Sunt 530 produse.

Se afiseaza 1-200 din 530 produs(e)

Filtre active