search

Suport pentru laptop / mic dejun in stil industrial reglabil pe inaltime

190,00 lei
Nicio taxa Livrarea nu este inclusa * Livrare in 1-3 zile

Aveți nevoie de această masă pentru laptop la îndemână, cu o secțiune centrală reglabilă în 5 poziții! Pune-ți laptopul pe el, reglează picioarele mesei și lucrează la unghiul optim - productiv și confortabil!

Detalii produs:

Culoare: maro vintage

Material: bambus, MDF (plăci fibroase cu densitate medie)

Dimensiune: 71 x 35 x 23 cm (L x L x H)

Greutate: 2,5 kg

Sarcina statica maxima: 10 kg

Cantitate
In Stoc

  Plata Securizata cu Cardul

PLATA RAMBURS LA LIVRARE

 

Politici de Livrare

  Retur

Retur Gratuit In 30 Zile

Funcționalitatea contează: relaxează-te confortabil seara în loc să suferi de dureri de gât și spate. Tot ce trebuie să faceți este să reglați această masă pentru laptop la înălțimea dorită și să reglați suprafața la un unghi confortabil. Nu trebuie să te ridici din patul sau canapea confortabilă.

 

Pentru a mânca, a lucra și a se relaxa: Acest suport pentru laptop de 71 x 35 x 23 cm oferă un loc ideal pentru vizionarea unui film, navigarea pe internet sau un mic dejun romantic în pat. Este, de asemenea, potrivit pentru a lucra sau a juca pe un birou portabil. Când este pliat, îl puteți duce la picnic sau camping, deoarece ocupă puțin spațiu de depozitare.Produsul se livreaza in pachete, cu schita de montaj si feroneria necesara pentru asamblare !

Comanda este ferma si se ia in considerare, in conditia :

Dupa ce ati ales produsele disponibile pe comanda, completati campurile necesare finalizarii comenzii.

Dupa trimiterea comenzii, imediat veti primi un email de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. in baza de dată a Sofastil.

In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant de vanzari SOFASTIL pentru stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea comenzii

LLD110B01
5 Produse