Canapele extensibile

Esti in cautarea unei canapele extensibile, dar nu sti pe care sa o alegi ? Există mai multe tipuri de canapea extensibila, în funcție de modul în care se extind sau se transformă. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de canapea cu care iti poti amenaja livingul /sufrageria:

Canapea extensibilă cu mecanism clic-clac:  sunt ușor de utilizat și se transformă rapid în pat prin simpla apăsare a spătarului în jos. Sunt ideale pentru spații mici și pentru oaspeți de peste noapte.

Canapele extensibile cu mecanism tip sertar : au un pat extensibil pe role, care se trage de sub canapea. Este o opțiune excelentă pentru familiile cu copii sau pentru spații mici unde spațiul este limitat.

Canapea extensibila cu mecanism tip lift: se transformă într-un pat ridicând baza canapelei si translatarea ei in fata urmata de lăsarea in jos a spatarului, formandu-se astfel suprafata de dormit. Sunt ideale pentru cei ce doresc un mecanism usor de deschidere,dar in acelasi timp si o suprafata mare de dormit

Beneficiile unei canapele în amenajarea unui living sunt multiple. În primul rând, o canapea extensibila de calitate poate fi utilizată pentru mai multe scopuri, fiind o soluție practică și eficientă pentru spațiile mici. De exemplu, puteți să o utilizați ca pat pentru oaspeții care rămân peste noapte sau ca o soluție temporară de dormit în camera de zi.

În al doilea rând, poate fi o opțiune economică, evitând nevoia de a achiziționa separat un pat și o canapea. În plus, poate fi o soluție estetică excelentă, fiind disponibile într-o gamă largă de culori și stiluri, de la canapele extensibile moderne la canapele clasice, care să se potrivească cu orice decor.

Alegerea unor canapele extensibile de calitate poate fi o alegere excelentă pentru amenajarea unui living, fiind o soluție practică și eficientă pentru spațiile mici și o opțiune economică pentru cei care doresc să economisească spațiu și bani.

Filtre active