Saltele cu spuma / latex / cocos

Cauti saltele din spuma,latex sau cocos?. Descopera oferta,si bucura-te de avantajele unei saltele din spuma,latex ori a unei saltele din fibra naturala de cocos. Descopera saltelele care iti vor oferi un somn odihnitor

Saltelele pentru pat fabricate din latex, spumă sau fibră de cocos sunt trei tipuri de saltele cu caracteristici și proprietăți diferite.

Saltelele din latex sunt fabricate din cauciuc natural sau sintetic, care oferă suport și confort. Sunt recunoscute pentru durabilitatea lor și pentru faptul că se adaptează formei corpului. Latexul este un material respirabil și care absoarbe umezeala, astfel încât saltelele din latex sunt ideale pentru cei care transpiră mult în timpul somnului.

Saltelele din spumă pot fi fabricate din diverse tipuri de spumă, inclusiv spumă de memorie, spumă HR (high resilience) sau spumă poliuretanică. Acestea oferă o mai bună distribuție a greutății corpului și reduc punctele de presiune, ceea ce le face ideale pentru persoanele care suferă de dureri de spate sau de alte afecțiuni ale sistemului musculo-scheletic. Saltelele din spumă sunt, de obicei, mai puțin costisitoare decât cele din latex și au o durată de viață mai scurtă.

Saltelele din fibră de cocos sunt fabricate din fibre obținute din coaja nucilor de cocos. Acestea oferă o bună ventilație, ceea ce ajută la menținerea temperaturii corpului și la prevenirea acumulării de umiditate în timpul somnului. De asemenea, saltelele din fibră de cocos sunt considerate a fi ecologice și durabile. Cu toate acestea, sunt mai rigide și mai grele decât celelalte tipuri de saltele, ceea ce le face mai puțin confortabile pentru unii oameni

Filtre active