Canapele

Canapele pentru orice stil și buget, care vă vor oferi confortul și eleganța de care aveți nevoie.

Modelele noastre de canapea sunt concepute la comanda pentru a vă oferi confortul de care aveți nevoie. Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care asigură durabilitate și rezistență.

Canapelele noastre sunt elegante și stilate. Sunt disponibile într-o varietate de culori și texturi, astfel încât să puteți găsi canapeaua care se potrivește perfect pentru dumneavoastră.

Produsele noastre sunt accesibile și la prețuri avantajoase, fiind prietenoase cu bugetul dumneavostra

Toate produsele de pe acest site,care sunt Productie Proprie marca Sofastil au versiune si de Canapea 2 Locuri sau Fotoliu 1 Loc chiar daca pe site nu apar ca si produse

Subcategorii

 • Tip Canapea
 • Nr. de locuri
 • Material
 • Culori
 • Seturi canapele si...

  Cauti un set canapea extensibila cu fotolii? Descopera oferta noastra si alege o canapea cu fotolii pentru livingul tau,executate la comanda. Alege sa iti personalizezi livingul alegand din gama de canapea cu fotolii de la sofastil.ro

  Există o mulțime de opțiuni pentru seturi de canapea extensibilă cu fotolii, atât în stil modern, cât și în stil clasic. Iată câteva idei:

  • Setul de canapea extensibilă cu fotolii în stil modern poate avea o formă simplă și linii curate, în culori neutre sau puternice. Puteți opta pentru un model cu țesătură texturată sau piele pentru o notă sofisticată. Fotoliile ar trebui să aibă un design simplu, pentru a se potrivi cu canapeaua și pentru a oferi confort maxim.
  • Pentru un set de canapea extensibilă cu fotolii în stil clasic, puteți alege o canapea cu brațe și spătar înalte, cu tapițerie din catifea sau piele, în culori elegante, precum maro, bej sau gri. Fotoliile pot avea aceleași caracteristici, pentru a completa canapeaua.
  • Un alt stil care este la modă este cel scandinav. În acest caz, alegeți o canapea extensibilă cu fotolii într-un design simplu, din lemn și țesătură în culori neutre, cum ar fi alb, bej sau gri.
  • Dacă sunteți în căutarea unui stil rustic, optați pentru un set de canapea extensibilă cu fotolii din piele sau țesătură în culori naturale, precum maro sau crem. Alegeți un model cu brațe și spătar înalte și picioare din lemn, pentru a accentua stilul rustic.
  • Pentru un aspect mai luxos, puteți alege o canapea extensibilă cu fotolii din piele, cu un design modern, dar elegant. Culoarea poate fi neagră, maro sau gri închis, iar fotoliile pot avea același design pentru a se potrivi.

  Acestea sunt doar câteva idei pentru seturi de canapea extensibilă cu fotolii în stil modern sau clasic pentru living. Înainte de a face o achiziție, asigurați-vă că vă faceți temele, măsurați spațiul disponibil și luați în considerare nevoile și preferințele dvs. în materie de confort și design.

  Toate canapele marca Sofastil au si varianta de fotoliu sau canapea 2 locuri, chiar daca nu se regasesc in site,aflati mai multe informatii apeland la numarul de telefon 0751453990

Filtre active