Saltele Ortopedice

Saltele pat - Cumpara cele mai bune tipuri de saltele ortopedice pe sofastil.ro, alege o saltea de pat ortopedica de 1 sau 2 persoane din gama variata pusa la dispozitia ta. 

Saltelele ortopedice sunt acele tipuri de saltele pat special concepute pentru a oferi suport și confort optim pentru coloana vertebrală și întregul sistem musculo-scheletic. Acestea sunt denumite "ortopedice" deoarece sunt concepute pentru a se conforma principiilor ortopediei, care se ocupă de diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului musculo-scheletic.

Caracteristicile principale ale saltelelor includ:

Suport adecvat pentru coloana vertebrală: Salteaua ortopedica este proiectata pentru a menține alinierea corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului. Acestea saltele de pat oferă suport ferm și uniform pentru diferite părți ale corpului, inclusiv pentru zona lombară, pentru a preveni apariția durerilor de spate și a problemelor legate de coloana vertebrală.

Distribuție echilibrată a presiunii: Saltelele sunt concepute pentru a distribui în mod uniform presiunea exercitată de corp asupra suprafeței saltelei. Aceasta ajută la prevenirea punctelor de presiune excesivă, care pot cauza disconfort și pot afecta circulația sanguină. Prin distribuția echilibrată a presiunii, saltelele ortopedice reduc riscul de dezvoltare a escarelor și ameliorează simptomele asociate cu afecțiuni precum artrita și fibromialgia.

Rezistență și durabilitate: Aceste tipuri de saltele sunt fabricate folosind materiale de înaltă calitate și tehnologii avansate pentru a asigura rezistență și durabilitate pe termen lung. Acestea sunt concepute să reziste la deformări și să mențină caracteristicile lor ortopedice chiar și după utilizare îndelungată.

Reducerea mișcării transferate: Aceste saltele pat sunt proiectate pentru a reduce transferul de mișcare de la o parte a saltelei la alta. Acest lucru înseamnă că mișcările partenerei/partenerului de dormit nu vor fi resimțite în mod excesiv de către cealaltă persoană, ceea ce poate contribui la un somn mai liniștit și odihnitor.

Personalizare și opțiuni de confort: Salteaua ortopedica pote fi disponibila în diferite niveluri de fermitate, în funcție de preferințele individuale ale utilizatorilor. Astfel, poți alege o saltea care să se potrivească nevoilor tale specifice de confort și susținere.

Saltele pat ortopedice - Vezi oferta online de saltele ortopedice

Filtre active