search

Masuta de cafea cu compartiment deschis

790,00 lei
Nicio taxa Livrarea nu este inclusa * Livrare in 4-5 saptamani/ Costul de Livrare se va afisa in Coș

UN DESIGN DE IUBIT! Această măsuță de cafea dreptunghiulară are picioare lungi din lemn masiv și un blat maro cu finisaj rustic de lemn. Vă place?

Detalii produs:

Culoare: maro vintage

Material: PAL, lemn masiv

Dimensiune: 100 x 50 x 45 cm (L x L x H)

Greutate: 15 kg

Capacitate maximă de încărcare statică: 20 kg

Scopul livrarii:

1 x masuta de cafea

1 x pachet de accesorii

1 x Descriere (DE, EN, ES, FR, IT)

Cantitate
Precomanda

  Plata Securizata cu Cardul

PLATA RAMBURS LA LIVRARE

 

Politici de Livrare

  Retur

Retur Gratuit In 30 Zile

GOL SUS, PLIN LA JOS: Cu un sertar și un compartiment deschis, nu trebuie să vă faceți griji că blatul estetic este aglomerat de reviste sau pixuri. Totul se potrivește mai jos. Atat de frumos!

SPAȚIU DESCHIS: Această masă este deschisă în față, în spate și în lateral, ceea ce face ușor accesul la articolele din interior. Nu trebuie să ridici, să miști sau să pliezi nimic pentru a le scoate

DURAȚĂ LUNGĂ: Timpul va trece, dar această masă din PAL de înaltă calitate va trăi cu tine. La fel ca toate amintirile din serile cu prietenii și familia uitându-se la televizor, urmărind filme sau mâncând pizza în fața acestei mese!.

COMANDA SI LIVRAREA PRODUSELOR

√ Produsele disponibile pe comanda se afla in stoc la furnizor si necesita un timp de livrare specific fiecarui furnizor in parte.

√ Comanda este ferma si se ia in considerare, in conditia :

√ Dupa ce ati ales produsele disponibile pe comanda, completati campurile necesare finalizarii comenzii.

√ Dupa trimiterea comenzii, imediat veti primi un email de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. in baza de dată a Sofastil.

√ In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant de vanzari SOFASTIL pentru stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea comenzii.

LCT028X01