search

Set 2 perne Somnart Basic, 50x50 cm, TNT, 550 g

18,90 lei
TVA inclus * Livrare in 4-5 saptamani/ Costul de Livrare se va afisa in Coș
Cantitate
Precomanda

Set 2 perne 50x50 cm, Somnart Basic, TNT, 550 g

  Prinde aceasta oferta speciala cu 2 perne 50x50 cm la un pret foarte avantajos. Umplutura este fibra poliester Superball antiaglomerata.   Avantaje:   Compozitie:
  • Material exterior: insertie netesuta 100% polipropilena, lavabila la 40 de grade;
  • Umplutura: fibre poliester siliconizate, conjugate si cu gol interior tip bilute marca SuperBall®, 100% poliester.
  Cantitate umplutura: 550 g / perna (duritate si inaltime medie)   Somnart®: Pentru odihna sanatoasa! Produsele Somnart se regasesc in casele a milioane de romani. Stim ca increderea aratata de clientii nostri se obtine doar prin calitate fara compromis. De aceea produsele noastre sunt realizate in conditii de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala, la cele mai ridicate standarde europene.   Certificari: OEKO-TEX 100, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001. Certificare Oeko-tex Standard 100, pentru absenta substantelor periculoase. Produs fabricat in Romania   Recomandari de utilizare:
  • Pentru a pastra produsul curat urmeaza instructiunile de intretinere;
  • Recomandam expunerea saptamanala a produselor SomnArt® la aer curat;
  • Aspiratorul nu se foloseste pentru a curata pernele, exista riscul ca acestea sa se deterioreze;
  • Nu recomandam folosirea sau depozitarea produselor SomnArt ® in spatii umede;
  • Folositi o fata de perna  pentru a impiedica patarea acestora.
  Certificare Oeko-tex Standard 100, pentru absenta substantelor periculoase Eticheta Oeko-Tex® indica utilizatorilor finali interesati beneficiile suplimentare ale sigurantei testate pentru imbracamintea prietenoasa cu pielea si alte materiale textile. in acest fel, eticheta de testare ofera un instrument important de luare a deciziilor atunci cand achizitionati produse textile. increderea in textile – un sinonim international pentru productia de textile responsabil – de la materia prima la produsul finit pe rafturile magazinelor.
PACHET.PROMO.PERNA.TNT.550.50X50X00.01