Saltea Lemon latex 100% Natural Fermitate mare

Referinta saltea-lemon-latex-100-natural-fermitate-mare Categorie Saltele cu spuma / latex / cocos
1.260,00 lei
*

Un mediu inconjurator sanatos este important atat pentru noi, cat si pentru generatiile care ne urmeaza. In noua noastra gama, Lemon, darurile naturii sunt transformate intr-un produs natural prin excelenta, care este folosit in confectionarea saltelelor, topperelor si pernelor noastre.

Prin urmare, in produsele noastre folosim doar polimeri de cauciuc 100% naturali. Iar produsele noastre sunt astfel foarte rezistente, durabile si au proprietati excelente pentru a sustine punctele de presiune ale corpului in fiecare noapte.

Saltea cu Fermitate mare

Dimensiune Pat / Saltea

Credit module tbi bank 3.3.1

76.27 Lei x 24 rate

Livrare

Oferim livrare prin curier specializat transport produse grele

Retur Gratuit

Retur gratuit timp de 30 zile

Calitate Garantata

Raport calitate/pret Garantata

PURITATEA MATERIALELOR

Plantatiile vietnameze de cauciuc sunt foarte competitive in privinta dimensiunilor, ceea ce permite un management corect al exploatarii si o selectare atenta a arborilor de cauciuc cei mai potriviti, in functie de tip si de varsta. Doar cauciucurile de cea mai buna calitate vor fi centrifugate si procesate mai departe.

Produse Organice PremiumLatex NaturalCertified Organic Cotton

PRODUSE ORGANICE PREMIUM

Produsele gamei LEMON sunt realizate din materiale naturale si organice. Latexul provine de pe plantatii vietnameze si sunt certificate Eco, pentru a atesta absenta chimicalelor daunatoare din compozitie.

 

LATEX NATURAL -saltele Lemon sunt realizate cu LATEX natural, certificat ECO. Acesta este un material prietenos cu mediul, de foarte buna calitate, rezistent si cu un control al temperaturii care intrece orice alt material sintetic.

BUMBAC ORGANIC - Saltelele noastre sunt acoperite cu bumbac organic, unul dintre cele mai confortabile materiale disponibile. Acesta este placut la atingere si permite pielii sa respire.

COLECTIA DE SALTELE SI TOPPERE

Cele mai bune saltele din lume sunt facute din polimeri de cauciuc 100% naturali.

Nici un alt material nu se compara cu confortul, capacitatea de aerisire, elasticitatea, izolarea miscarii, durabilitatea, suportul si chiar si biodegradabilitatea acestui material. Ofera saltelei un confort superior si o capacitate de suport ridicata.

Saltelele pot avea diferite grade de fermitate, de la una scazuta si pana la una extra-ferma. Topperele de latex ofera o atenuare excelenta si delicata a punctelor de presiune. Procesul nostru de productie continuu, ofera garantia faptului ca produsele noastre sunt dintr-o singura bucata, fara lipiri verticale sau laminare. Aceasta asigura o sustinere consistenta si uniforma pe suprafata intregii saltele. Fara puncte tari sau moi, fara inconsistente – saltelele noastre ofera suportul ideal.

Topperele sunt disponibile in variante de grosime cuprinse intre 2.5 cm si 10 cm

  • Sunt certificate Eco, atestand absenta chimicalelor daunatoare
  • Productia are loc in apropierea plantatiilor de latex. Astfel sunt evitate chimicalele folosite pentru a stabiliza latexul lichid in timpul transportului.
  • Prelucrarea latexului are loc intr-un cuptor vertical cu un proces controlat de incalzire. Astfel se garanteaza o densitate uniforma a produsului.

SUSTINERE COMPLETA

Te misti mereu in timpul somnului, cu cateva schimbari majore de pozitie pe parcursul unei nopti. Corpul tau face asta pentru a usura presiunea care apare cand ramai in o singura pozitie si pentru a controla temperatura corporala.

Produsele LEMON din latex natural au fost gandite special pentru un somn mai confortabil.

Latexul nostru usureaza presiunea din zonele sensibile si ajuta la reducerea miscarilor si intoarcerilor din timpul somnului.

Gaurile din latex au rolul de a imbunatati calitatile acestuia si de a creste circulatia aerului, oferind astfel un mediu mai racoros de somn decat in cazul saltelelor din spuma de memorie sau alte variante de spuma poliuretanica.

Latexul natural, produs de arborele Hevea Brasillensis, contine un procent mic de compusi diferiti de cauciuc. Dintre acestia amintim o varietate de proteine care joaca un rol important in biosinteza si stabilizarea latexului in interiorul arborelui.

Alergiile la latex pot sa apara prin expunerea repetata la proteinele antigenice care apar in mod natural in latex.

Prin reducerea cantitatii de proteine antigenice din latexul lichid natural si neprelucrat, riscul de a dezvolta alergii este semnificativ redus.

La LEMON folosim o formula brevetata, care leaga particulele non-cauciuc din latexul natural si ajuta la eliminarea lor in timpul procesului de centrifugare. Ca urmare a acestui proces, se obtine un latex natural revolutionar, cu toate proprietatiile latexului natural, dar fara proteinele care pot cauza alergii.

LATEX NATURAL CU MINIM DE PROTEINE ANTIGENICE

Procesul nostru de productie ofera un latex natural cu minim de proteine antigenice, adica un produs aproape fara proteine antigenice dar pastrand toate atributele pozitive ale latexului natural. Astfel, alegerea unui produs din acest material este si una prietenoasa cu mediul.

In plus, acest latex revolutionar are si un miros mai redus de cauciuc, este mai alb, iar prin absenta aproape in totalitate a proteinei antigenice, acest latex este biodegradabil si nu este toxic.

  • Umplutura: Latex 100%  natural D95
  • Material exterior: 100 % bumbac organic
  • Material matlasare: bumbac organic in rola
  • Fermoar: bumbac organic
  • Husa: detasabila
  • Culoare: crem
  • Instructiuni ingrijire: Lavabila, la 40 grade

Optiuni de plata - poti opta pentru urmatoarele metode de plata

  • Plata ramburs in momentul livrari direct la curier
  • Plata cu cardul pe site
  • Plata prin transfer bancar
  • Plata in rate prin Leanpay, PayPo, TBI Credit

Livrare

Când faci cumpărături online, poți alege între o varietate de opțiuni de livrare fie la un magazin din apropiere, fie direct la domiciliu sau la serviciu:

Ridicare din magazin – Gratuit

Aveți acces la o gamă și mai largă online de produse, decât puteți găsi în magazinele noastre. Dacă doriți să cumpărați numai produse online, trebuie doar să comandați și să plătiți pe site-ul nostru și să alegeți să vi se livreze la un magazin Sofastil ( disponibil doar pentru Arad )

Veți fi contactat când produsele dumneavoastră sunt livrate la magazin și sunt gata pentru a fi ridicate.


Livrare la domiciliu pachete mari sau mici – vezi preturi

Când faceți cumpărături online, puteți alege oricând să primiți comanda dumneavoastră acasă, la serviciu sau oriunde este convenabil pentru dvs.

Pachetele mari se livreaza de catre o firma specializata in servicii de livrare a produselor cu volum si greutate mare.

Livrarea se va face pana in fata imobilului, introdusul in casa,sau urcarea la etaj ramane in sarcina clientului.

Pachetele mici se livreaza de catre o firma de curierat rapid, livrarea se face pana in fata imobilului.

Cost Livrare

Costul de livrare a fiecarui produs in parte difera in functie de volum/greutate fizica/oferta

Pentru a vedea costul de livrare , tot ce trtebuie sa faceti este sa adaugati produsul dorit in cos, si automat va aparea si costul de livrare ( trebuie doar adaugat in cos produsul pentru a arata si costul de livrare  / nu trebuie si achizitionat )

Pentru localitatea Arad costul de livrare este GRATUIT

Durata Livrare

Durata de livrare se afiseaza in partea de sus, in pagina produsului, fix sub pretul produsului.

In functie de produsul comandat, durata de livrare poate sa fluctueze de la 3/14 zile pentru produsele pe stoc la 3/5 saptamanai pentru produsele executate la comanda, sau de la 5/7 saptamani pentru unele produse partenere

NOTA : In urma lansari unei comenzi ( in special pentru produsele la comanda ) fiecare client in parte este contactat telefonic pentru confirmarea comenzi, unde i se va oferi toate detaliile necesare despre comanda

Toate produsele vin insotite de schita de montaj.

Instrucțiuni de asamblare

În baza instrucțiunilor de asamblare, care le veți găsi în colet, montarea va fi uşoară urmând a fi realizată în maxim 15 minute pentru piesele mici de mobilier cat si gama de coltare/canapele

Piesele mari de mobilier (dulap,pat,comode,vitrine,living ) necesita un timp mai indelungat de montaj

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.