search

Masuta Laterala Cu Cos De Sarma

435,00 lei
Nicio taxa Livrarea nu este inclusa * Livrare in 6-14 zile

Piesele de mobilier plictisitoare sunt toate la fel, în timp ce piesele elegante sunt diferite. Cu scânduri maro rustice și un cadru negru, această masă laterală vă face oaza de relaxare mai caldă și confortabilă, fiind în același timp la modă în mobilierul industrial.

Specificații:

- Culoare: Maro Rustic, Negru

- Material: PAL, otel

- Dimensiunea produsului: 40 x 40 x 50 cm

- Greutate produs: 11,4 lb (5,2 kg)

- Max. Capacitatea de încărcare statică a partea superioară: 44 lb (20 kg)

- Max. Capacitatea de încărcare statică a coșului de sârmă: 11 lb (5 kg)

Conținutul pachetului:

- 1 x Masuta laterala cu cos de sarma

- 1 x Geanta pentru accesorii

- 1 x Instrucțiuni

Cantitate
Precomanda

  Plata Securizata cu Cardul

PLATA RAMBURS LA LIVRARE

 

Politici de Livrare

  Retur

Retur Gratuit In 30 Zile

Nu este doar o masă plăcută pentru ochi. Cadrul robust din oțel, plăcile de particule de calitate și plasa metalică se laudă cu o rezistență deosebită pentru a susține vaze de flori și mai grele cu durabilitate ridicată ani de zile, însoțindu-vă mai mult timp.

 

Plin de Posibilitati

Păstrați telecomanda și gustările lângă canapea dvs., puneți citirea înainte de culcare mai jos, serviți băuturi când vin oaspeții dvs.... această masă de capăt are mai multe posibilități - invitați-o acasă și încercați-o.

 

Completați Setul

Iată un adevăr: asortarea mobilierului aduce întotdeauna un sentiment de coeziune. Pentru a vă ajuta să obțineți efectul izbitor, la VASAGLE sunt disponibile și alte mobilier de acest stil. Ancorează-ți camera de zi cu o măsuță de cafea, ridică-ți intrarea cu o masă consolă... care este planul tău?

COMANDA SI LIVRAREA PRODUSELOR

√ Produsele disponibile pe comanda se afla in stoc la furnizor si necesita un timp de livrare specific fiecarui furnizor in parte.

√ Comanda este ferma si se ia in considerare, in conditia :

√ Dupa ce ati ales produsele disponibile pe comanda, completati campurile necesare finalizarii comenzii.

√ Dupa trimiterea comenzii, imediat veti primi un email de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. in baza de dată a Sofastil.

√ In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant de vanzari SOFASTIL pentru stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea comenzii.

LET35BX