search

Masuta laterala vintage maro-negru stil industrial

625,00 lei
Nicio taxa Livrarea nu este inclusa * Livrare in 6-14 zile

Practicitate pe scurt

Un blat de masă, un compartiment deasupra ușii și încă 2 locuri în interior pentru a păstra tot ce ai nevoie noaptea lângă tine. Această noptieră practică are tot ce ai nevoie acoperit și gata de utilizare atunci când ai nevoie.

Specificații:

- Culoare: Maro Rustic, Negru

- Material: PAL, otel

- Dimensiunea produsului: 40 x 40 x 60 cm

- Greutate produs: 26,7 lb (12,1 kg)

- Max. Capacitate totală de încărcare statică: 88 lb (40 kg)

 

Conținutul pachetului:

- 1 x Noptiera

- 1 x Kit de accesorii

- 1 x Anti-Tip Kit

- 1 x Instrucțiuni

Cantitate
Precomanda

  Plata Securizata cu Cardul

PLATA RAMBURS LA LIVRARE

 

Politici de Livrare

  Retur

Retur Gratuit In 30 Zile

Comoditatea la bază

O lampă. Telefon. Pahar cu apa. Cărți de citit înainte de culcare. Această noptieră este definiția confortului, ajutându-vă să păstrați tot ce aveți nevoie în siguranță. Raftul reglabil din spatele ușii face și mai ușor depozitarea articolelor înalte și scurte.

 

Stabilitate în esență

Picioarele reglabile de sub această noptieră o mențin stabilă, chiar și pe podele neuniforme. Împreună cu cadrul de oțel și plăci de particule, această noptieră are stabilitate înrădăcinată în însăși structura sa.

 

Totul impreuna

Păstrează-ți camera să arate bine și ca să se potrivească cu mobilierul asortat. Luați o a doua noptieră, un birou pentru serviciu, o masă de toaletă pentru machiaj sau un raft pentru cărți preferate. La VASAGLE, puteți obține aproape tot ce aveți nevoie pentru a vă mobila casa.

COMANDA SI LIVRAREA PRODUSELOR

√ Produsele disponibile pe comanda se afla in stoc la furnizor si necesita un timp de livrare specific fiecarui furnizor in parte.

√ Comanda este ferma si se ia in considerare, in conditia :

√ Dupa ce ati ales produsele disponibile pe comanda, completati campurile necesare finalizarii comenzii.

√ Dupa trimiterea comenzii, imediat veti primi un email de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. in baza de dată a Sofastil.

√ In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant de vanzari SOFASTIL pentru stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea comenzii.

LET068B01