search

Masă Laterală Îngustă Cu Sertar

520,00 lei
Nicio taxa Livrarea nu este inclusa * Livrare in 6-14 zile

Un catch-all elegant

Un blat, un sertar și 2 rafturi inferioare oferă spațiu amplu pentru a vă odihni lecturile, plantele sau lămpile preferate. Lăsând deoparte funcția, această măsuță laterală este, de asemenea, o adevărată frumusețe care poate amplifica stilul casei tale, datorită potrivirii inteligente dintre greige rustic și negrul mat.

Specificații:

- Culoare: Greige, Negru

- Material: PAL, otel

- Dimensiunea produsului: 60 x 30 x 60 cm

- Greutate produs: 22,7 lb (10,3 kg)

- Max. Capacitate de încărcare statică: 66 lb (30 kg)

 

Conținutul pachetului:

- 1 x Masuta laterala

- 1 x Kit de asamblare

- 1 x Instrucțiuni

Cantitate
Precomanda

  Plata Securizata cu Cardul

PLATA RAMBURS LA LIVRARE

 

Politici de Livrare

  Retur

Retur Gratuit In 30 Zile

Fabricată din plăci de particule solide și un cadru robust din oțel, această masă laterală este făcută pentru a vă servi ani de zile, oferind articolelor dumneavoastră prețuite un sprijin de încredere sezon după sezon. În plus, sunt incluse picioare reglabile pentru a menține această masă laterală echilibrată, chiar și pe podele ușor denivelate.

O configurație relaxantă

Instrucțiuni detaliate, piese etichetate, chei hexagonale și o șurubelniță — toate aceste elemente funcționează împreună pentru a vă face călătoria de configurare ușoară și plăcută. Singura dificultate rămasă este să decideți ce decorațiuni doriți să afișați cel mai mult.

COMANDA SI LIVRAREA PRODUSELOR

√ Produsele disponibile pe comanda se afla in stoc la furnizor si necesita un timp de livrare specific fiecarui furnizor in parte.

√ Comanda este ferma si se ia in considerare, in conditia :

√ Dupa ce ati ales produsele disponibile pe comanda, completati campurile necesare finalizarii comenzii.

√ Dupa trimiterea comenzii, imediat veti primi un email de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. in baza de dată a Sofastil.

√ In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant de vanzari SOFASTIL pentru stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea comenzii.

LET313B02