search

Masuta De Cafea Cu Blat Pliabil

865,00 lei
Nicio taxa Livrarea nu este inclusa * Livrare in 6-14 zile

Asortarea rustică maro și negru creează o măsuță de cafea în stil industrial, care este o sărbătoare pentru ochi. Dar această masă funcționează ca mai mult decât o piesă de decor. Blatul său spațios, combinat cu raftul din plasă și compartimentul ascuns, oferă atât spațiul deschis, cât și cel ascuns necesar pentru a se potrivi nevoilor variate de depozitare.

Specificații:

- Culoare: Maro Rustic, Negru

- Material: PAL, otel

- Dimensiunea produsului: 100 x 55 x 47 cm

- Greutate produs: 43,7 lb (19,8 kg)

- Max. Sarcina statică a blatului mesei: 33 lb (15 kg)

- Max. Sarcina statica a compartimentului: 33 lb (15 kg)

- Max. Sarcina statică a raftului cu plasă: 33 lb (15 kg)

Conținutul pachetului:

- 1 x Masuta de cafea

- 1 x Kit de asamblare

- 1 x Instrucțiuni

Cantitate
Precomanda

  Plata Securizata cu Cardul

PLATA RAMBURS LA LIVRARE

 

Politici de Livrare

  Retur

Retur Gratuit In 30 Zile

O masă bine concepută

Pe lângă faptul că servește drept raft deschis pentru a stoca telecomenzile TV și băuturile, blatul acestei măsuțe de cafea funcționează ca un capac cu o parte rabatabilă care este ușor de deschis și închis pentru un acces ușor la articolele din compartimentul ascuns. Blatul mesei este, de asemenea, rezistent la apă, deci este și ușor de curățat.

 

Durabilitatea face diferența

Datorită cadrului robust din oțel și plăcilor solide, această măsuță de cafea este un partener fidel care poate rezista testului timpului. Ce se întâmplă dacă podeaua din camera ta de zi este puțin neuniformă? Ia-o usor! Picioarele reglabile ajută masa de cafea să rămână stabilă.

 

Asamblarea ușoară contează

Timpul de calitate merită să fie petrecut cu familia și prietenii în jurul acestei noi măsuțe de cafea, mai degrabă decât cu asamblarea acesteia. De aceea, scurtăm timpul necesar pentru asamblarea acestei mese prin etichetarea părților sale și oferind instrucțiuni simple.

COMANDA SI LIVRAREA PRODUSELOR

√ Produsele disponibile pe comanda se afla in stoc la furnizor si necesita un timp de livrare specific fiecarui furnizor in parte.

√ Comanda este ferma si se ia in considerare, in conditia :

√ Dupa ce ati ales produsele disponibile pe comanda, completati campurile necesare finalizarii comenzii.

√ Dupa trimiterea comenzii, imediat veti primi un email de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. in baza de dată a Sofastil.

√ In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant de vanzari SOFASTIL pentru stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea comenzii.

LCT230B01