search

Masuta cafea cu sertare vintage maro-negru

940,00 lei
Nicio taxa Livrarea nu este inclusa * Livrare in 6-14 zile

Fler vintage: Tonul vintage cald cu barele negre în formă de X conferă acestei măsuțe de cafea o notă industrială. Așezați această masă în camera dvs. și aduceți-vă casa în formă!

Detalii produs:

- Culoare: vintage maro-negru

- Material: PAL, otel

- Dimensiune: 100 x 55 x 45 cm (L x l x H)

- Greutate: 28,5 kg

- Sarcina statica maxima a raftului de sus: 60 kg

- Capacitate maximă de încărcare statică totală: 95 kg

Conținutul livrării:

- 1 x măsuță de cafea

- 1 x pachet accesorii

- 1 x instrucțiuni

Cantitate
Precomanda

  Plata Securizata cu Cardul

PLATA RAMBURS LA LIVRARE

 

Politici de Livrare

  Retur

Retur Gratuit In 30 Zile

Mai multe opțiuni de depozitare: Așezați cărțile și revistele pe cele două rafturi largi din partea de sus. Dar secretele tale despre care nu vrei să știe nimeni? Cele două sertare de mai jos sunt exact ceea ce ai nevoie!

Stabilitate? Foarte bine: PAL robust se întâlnește cu barele metalice în formă de X, rezultând o masă de living stabilă. Aici puteți mânca cu prietenii și puteți bea cafea. De asemenea, îl puteți folosi ca suport TV pentru televizoare de până la 32 de inchi

Asamblare fără efort: Construcția acestei mese canapea nu provoacă bătăi de cap. Dimpotrivă: Cu instrucțiunile ușor de înțeles, uneltele furnizate și piesele individuale marcate, asamblarea este o joacă de copii

Ce primești: o măsuță de cafea rustică pentru a adăuga stil sufrageriei tale, cu picioare reglabile și mult spațiu de depozitare pentru a-ți depozita lucrurile; instrucțiunile clare asigură o asamblare ușoară

COMANDA SI LIVRAREA PRODUSELOR

√ Produsele disponibile pe comanda se afla in stoc la furnizor si necesita un timp de livrare specific fiecarui furnizor in parte.

√ Comanda este ferma si se ia in considerare, in conditia :

√ Dupa ce ati ales produsele disponibile pe comanda, completati campurile necesare finalizarii comenzii.

√ Dupa trimiterea comenzii, imediat veti primi un email de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. in baza de dată a Sofastil.

√ In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant de vanzari SOFASTIL pentru stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea comenzii.

LCT201B01