search

Masuta de cafea patrata stil industrial

760,00 lei
Nicio taxa Livrarea nu este inclusa * Livrare in 6-12 zile

Totul La Pătrat

Cu această măsuță de cafea pătrată, puteți obține totul în camera dvs. de zi la îndemână și la îndemână. Păstrați telecomanda pentru a vă uita la televizor, gustări pentru film, jocuri de societate pentru distracție, șervețele pentru a curăța orice mizerie și șervețele indispensabile pentru scenele triste.

Specificații:

- Culoare: Maro Rustic, Negru

- Material: PAL, cadru de otel

- Dimensiunea produsului: 80 x 80 x 45 cm

- Greutate produs: 25,6 lb (11,6 kg)

- Max. Sarcina statică a mesei: 88 lb (40 kg)

- Max. Sarcina statică a raftului cu plasă: 11 lb (5 kg)

 

Conținutul pachetului:

- 1 x Masuta de cafea

- 1 x Kit de asamblare

- 1 x Instrucțiuni

Cantitate
Precomanda

  Plata Securizata cu Cardul

PLATA RAMBURS LA LIVRARE

 

Politici de Livrare

  Retur

Retur Gratuit In 30 Zile

Materiale care contează

Cu plăci de particule durabile în sus și plasă metalică puternică dedesubt, această măsuță de cafea pătrată este realizată din materialele pe care doriți să le vedeți atunci când vine vorba de a vă menține lucrurile bine susținute și la locul lor.

 

Gata la timp pentru spectacolele tale

Preferăm să petreceți mai mult timp relaxându-vă în jurul acestei măsuțe de cafea decât să o asamblați. Instrucțiunile incluse și părțile numerotate vă ajută să reveniți imediat la emisiunile preferate fără să transpirați.

 

Completați camera de zi

Cu o colecție de mobilier concepută pentru a merge împreună, VASAGLE vă ajută să obțineți tot ce aveți nevoie pentru camera dvs. de zi dintr-o singură mișcare. Potriviți această măsuță de cafea pătrată cu un suport TV, măsuță laterală și măsuță de canapea pentru un aspect finit.

 

 

COMANDA SI LIVRAREA PRODUSELOR

√ Produsele disponibile pe comanda se afla in stoc la furnizor si necesita un timp de livrare specific fiecarui furnizor in parte.

√ Comanda este ferma si se ia in considerare, in conditia :

√ Dupa ce ati ales produsele disponibile pe comanda, completati campurile necesare finalizarii comenzii.

√ Dupa trimiterea comenzii, imediat veti primi un email de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. in baza de dată a Sofastil.

√ In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant de vanzari SOFASTIL pentru stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea comenzii.

LCT065B01