search

Raft De Depozitare Deasupra Toaletei / Masina de Spalat

390,00 lei
TVA inclus * Livrare in 1-3 zile

Fiecare centimetru contează

Are puțin spațiu în baia ta? Verificați din nou. Spațiul gol de deasupra toaletei așteaptă să fie explorat! Așezați acest suport de depozitare peste toaletă și veți obține 3 rafturi pentru a ține toate articolele esențiale de baie, luând în același timp puțin spațiu suplimentar pe podea. Geniala idee, nu-i asa?

 Specificații:

- Culoare: Maro Rustic (B01)/Greige (B02)

- Material: PAL, otel

- Dimensiune totală: 63 x 25 x 165 cm

- Greutate produs: 22,4 lb (10,2 kg)

- Max. Capacitate totală de încărcare statică: 33 lb (15 kg)

 

Conținutul pachetului:

- 1 x suport deasupra toaletei

- 1 x Geanta de asamblare

- 1 x Anti-Tip Device

- 1 x Instrucțiuni (EN, DE, FR, ES, IT)

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata Securizata cu Cardul

PLATA RAMBURS LA LIVRARE

 

Politici de Livrare

  Retur

Retur Gratuit In 30 Zile

Stilul nu este pierdut

Chiar și în Baie. Realizat cu adevărat fără niciun compromis în vedere, acest raft de depozitare deasupra toaletei combină rafturile rustice maro cu un cadru metalic negru mat, dând o notă de farmec industrial, precum și o atmosferă relaxantă în baia ta.

 

Raft pentru baie cu 3 niveluri

Citituri amuzante pentru baie, hârtie igienică de rezervă, lumânări parfumate pentru o aromă plăcută și liniștitoare... acest suport de depozitare oferă 3 niveluri pentru tot ce aveți nevoie pentru momente de relaxare în baie. Marginile ridicate ale fiecărui raft vă protejează articolele împotriva căderii.

 

Asamblarea este o problemă

Cu o structură simplă, piese numerotate și instrucțiuni ilustrate, asamblarea acestui raft de depozitare nu îți va cădea părul. Fă-ți timp, urmează pașii și va fi gata să creeze o baie liniștitoare în cel mai scurt timp.Produsul se livreaza in pachete, cu schita de montaj si feroneria necesara pentru asamblare !

Comanda este ferma si se ia in considerare, in conditia :

Dupa ce ati ales produsele disponibile pe comanda, completati campurile necesare finalizarii comenzii.

Dupa trimiterea comenzii, imediat veti primi un email de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. in baza de dată a Sofastil.

In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant de vanzari SOFASTIL pentru stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea comenzii

BTS002B01
1 Obiect