search

Dulap De Depozitare Îngust

790,00 lei
Nicio taxa Livrarea nu este inclusa * Livrare in 6-14 zile

Multifunctional Design

Dacă nu aveți spațiu și spațiu de stocare, acest dulap de depozitare multifuncțional ar putea fi doar eroul pe care îl căutați. Cu un design înalt și îngust, acest dulap de depozitare oferă mult spațiu de depozitare, profitând în același timp de spațiul mic pe podea pe care se află.

Specificații:

- Culoare: Maro Rustic

- Material: PAL, metal

- Dimensiunea produsului: 37 x 30 x 80 cm

- Greutate produs: 25,1 lb (11,4 kg)

- Max. Capacitatea de încărcare statică a suprafeței: 66,1 lb (30 kg)

- Max. Capacitatea de încărcare statică a fiecărui raft din interiorul dulapului: 22 lb (10 kg)

 

Conținutul pachetului:

- 1 x dulap de depozitare

- 1 x Kit de asamblare

- 1 x Instrucțiuni (EN, DE, FR, ES, IT)

Cantitate
Precomanda

  Plata Securizata cu Cardul

PLATA RAMBURS LA LIVRARE

 

Politici de Livrare

  Retur

Retur Gratuit In 30 Zile

Ai nevoie de puțin spațiu de depozitare suplimentar în camera de zi? Ce zici de un loc pentru telefon, ceas și ochelari în dormitor? Un loc pentru imprimantă la birou? Acest dulap de depozitare multifuncțional este prietenul perfect pentru aproape orice cameră din casă.

Asamblați rapid

Nimeni nu vrea să-și petreacă după-amiaza liberă asamblarea unei piese de mobilier. Cu instrucțiuni ușor de urmat și un număr ușor de gestionat de piese, acest dulap de depozitare îngust nu vă va ocupa tot timpul liber. Bucura-te de dupa-amiaza ta!

 

Umple-ți camera

Acest dulap de depozitare înalt și îngust nu este singurul prieten perfect pentru casa ta. Consultați celelalte piese de mobilier oferite din această colecție pentru a găsi potrivirile perfecte pentru toți — suporturi TV, birouri, rafturi de cărți și multe altele. În sfârșit poți găsi totul într-un singur loc.

COMANDA SI LIVRAREA PRODUSELOR

√ Produsele disponibile pe comanda se afla in stoc la furnizor si necesita un timp de livrare specific fiecarui furnizor in parte.

√ Comanda este ferma si se ia in considerare, in conditia :

√ Dupa ce ati ales produsele disponibile pe comanda, completati campurile necesare finalizarii comenzii.

√ Dupa trimiterea comenzii, imediat veti primi un email de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. in baza de dată a Sofastil.

√ In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant de vanzari SOFASTIL pentru stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea comenzii.

LSC35BX