search

Set de 2 Masute laterale maro vintage si negru

490,00 lei
Nicio taxa Livrarea nu este inclusa * Livrare in 6-14 zile

Stil simplu care te impresionează

Simplu, rustic, industrial - salută acest set de 2 mese laterale. Cufundate în maro rustic, combinate cu oțel negru mat, ele întruchipează o simplitate industrială care va conferi un farmec atrăgător spațiului tău de locuit.

Specificații:

- Culoare: Maro Rustic, Negru

- Material: PAL, otel

- Dimensiunea fiecărei mese: 40 x 30 x 50 cm

- Greutatea fiecărei mese: 7,9 lb (3,6 kg)

- Max. Capacitate de încărcare statică pe nivel: 44 lb (20 kg)

 

Conținutul pachetului:

- 2 x masă laterală

- 1 x Kit de asamblare

- 1 x Instrucțiuni

Cantitate
Precomanda

  Plata Securizata cu Cardul

PLATA RAMBURS LA LIVRARE

 

Politici de Livrare

  Retur

Retur Gratuit In 30 Zile

Asamblare care durează doar 4 pași

Configurarea acestor mese mici nu vă va zgudui creierul ca un puzzle. Cu piese numerotate, instrucțiuni clare și instrument de asamblare inclus, vei trece rapid prin cei 4 pași în cel mai scurt timp!

 

Calitate care te încântă

Un cadru metalic robust se îmbină cu lemnul premium - nu numai că fiecare masă laterală cu 2 niveluri oferă o structură robustă pentru a susține până la 44 lb per nivel, dar este o piesă de mobilier durabilă de care te poți bucura în anii următori.

 

Funcții care te surprind

Folosiți-le în sufragerie pentru a vă ține telecomanda și gustările pentru a viziona emisiunea preferată, transformați-le într-o pereche de noptiere pentru a vă ține cărțile și telefonul aproape de pat sau așezați una dintre ele în birou pentru a ține imprimanta și consumabilele. . Aceste 2 mese laterale vor încânta cu siguranță orice proprietar.

COMANDA SI LIVRAREA PRODUSELOR

√ Produsele disponibile pe comanda se afla in stoc la furnizor si necesita un timp de livrare specific fiecarui furnizor in parte.

√ Comanda este ferma si se ia in considerare, in conditia :

√ Dupa ce ati ales produsele disponibile pe comanda, completati campurile necesare finalizarii comenzii.

√ Dupa trimiterea comenzii, imediat veti primi un email de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. in baza de dată a Sofastil.

√ In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant de vanzari SOFASTIL pentru stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea comenzii.

LET272B01