search

Masă Laterală Industrială Cu 3 Niveluri

385,00 lei
TVA inclus * Livrare in 6-14 zile

Stil simplu care te impresionează

Simplu, rustic, industrial — salută această masă laterală cu 3 niveluri. Îmbrăcat în maro rustic, combinat cu oțel negru mat, acesta întruchipează o simplitate industrială care va conferi un farmec atrăgător spațiului tău de locuit.

Specificații:

- Culoare: Maro Rustic, Negru

- Material: PAL, otel

- Dimensiunea produsului: 34 x 30 x 58 cm

- Greutate produs: 10,8 lb (4,9 kg)

- Max. Capacitate de încărcare statică pe nivel: 44 lb (20 kg)

 

Conținutul pachetului:

- 1 x Masuta laterala

- 1 x Kit de asamblare

- 1 x Instrucțiuni

Cantitate
Precomanda

Asamblare care durează doar 4 pași

Configurarea acestei mese mici nu vă va zgudui creierul ca un puzzle. Cu piese numerotate, instrucțiuni clare și instrument de asamblare inclus, vei trece rapid prin cei 4 pași în cel mai scurt timp!

 

Calitate care te încântă

Un cadru metalic robust se îmbină cu lemnul premium - această masă laterală cu 3 niveluri nu numai că oferă o structură robustă pentru a susține până la 44 lb per nivel, dar este o piesă de mobilier durabilă de care vă puteți bucura în anii următori.

 

Funcții care te surprind

Folosiți-l în camera de zi pentru a ține telecomanda și gustările pentru a viziona emisiunea preferată, transformați-l într-o noptieră pentru a vă ține cărțile și telefonul aproape de pat sau puneți-l în birou pentru a ține imprimanta și consumabilele. Cu siguranță emotionează orice proprietar.

COMANDA SI LIVRAREA PRODUSELOR

√ Produsele disponibile pe comanda se afla in stoc la furnizor si necesita un timp de livrare specific fiecarui furnizor in parte.

√ Comanda este ferma si se ia in considerare, in conditia :

√ Dupa ce ati ales produsele disponibile pe comanda, completati campurile necesare finalizarii comenzii.

√ Dupa trimiterea comenzii, imediat veti primi un email de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. in baza de dată a Sofastil.

√ In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant de vanzari SOFASTIL pentru stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea comenzii.

LET273B01