search

Masuta De Cafea Cu Design Industrial

590,00 lei
Nicio taxa Livrarea nu este inclusa * Livrare in 6-14 zile

Stil pe care îl dorești

În timp ce timpul se schimbă, un lucru este cert: simplitatea formei este o tendință atemporală. Această măsuță de cafea, cu blat maro rustic și cadru negru mat, creează fără efort un aspect aerisit și relaxat în camera dvs. de zi. Relaxați-vă și discutați cu prietenii și familia în jurul acestei măsuțe de cafea industrială!

Specificații:

- Culoare: Maro Rustic, Negru

- Material: PAL, otel

- Dimensiunea produsului: 100 x 55 x 45 cm

- Greutate produs: 24,7 lb (11,2 kg)

- Max. Capacitate de încărcare statică: 66 lb (30 kg)

 

Conținutul pachetului:

- 1 x Masuta de cafea

- 1 x Kit de asamblare

- 1 x Instrucțiuni

Cantitate
Precomanda

  Plata Securizata cu Cardul

PLATA RAMBURS LA LIVRARE

 

Politici de Livrare

  Retur

Retur Gratuit In 30 Zile

Stabilitatea după care tânjiți

Sprijinită de cadrul solid din oțel și structura dreptunghiulară, această masă de cocktail de 39,4"L x 21,7"W x 17,7"H poate susține până la 66 lb, oferind un biban stabil pentru cărți, băuturi și gustări.

 

Simplitate pe care o iubești

Asamblarea acestei măsuțe de cafea este simplă așa cum arată. De asemenea, vine cu instrucțiuni clare și piese etichetate pentru a face asamblarea mai ușoară, lăsându-vă mai mult timp pentru a petrece așa cum doriți: stând pe spate, cu picioarele în sus, cu televizorul pornit.

 

Seria de care ai nevoie

Completați-vă camera de zi umplându-l cu mobilierul nostru industrial din aceeași serie. Indiferent dacă doriți să infuzați o notă de șic industrial sau doriți să creați spații de locuit confortabile, dar elegante, VASAGLE vă acoperă.COMANDA SI LIVRAREA PRODUSELOR

√ Produsele disponibile pe comanda se afla in stoc la furnizor si necesita un timp de livrare specific fiecarui furnizor in parte.

√ Comanda este ferma si se ia in considerare, in conditia :

√ Dupa ce ati ales produsele disponibile pe comanda, completati campurile necesare finalizarii comenzii.

√ Dupa trimiterea comenzii, imediat veti primi un email de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. in baza de dată a Sofastil.

√ In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant de vanzari SOFASTIL pentru stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea comenzii.

LCT052B01