Transportul de la fabrica, se face prin curier sau reteaua noastra de distributie la adresa specificata in comanda. Va vom contacta inainte pentru confirmarea comenzii. Transportul este asigurat numai pana in fata blocului / portii, nu si urcatul acestora sau caratul in casa. Aceasta operatiune ramane la latitudinea soferului si este o eventuala intelegere intre dvs. si sofer ce nu face parte din relatia dintre SOFASTIL si client

PLATA:  Puteți opta pt mai multe metode de plata 

1) RAMBURS LA LIVRARE

2)PLATA CU CARDUL

3)TRAMSFER BANCAR 

-La unele produse( se specifica daca se percepe avans  la fiecare produs in parte pe pagina acestuia ) este necesar achitarea  unei facturi de avans minim reprezentand 25% din valoarea produselor comandate.
- respectarii unui termen de livrare indicat fiecarui produs in parte 

Termenul de livrare se considera din momentul incasarii avansului (in cazul produselor care necesită plata unui avans)  in contul nostru.

Termenul de livrare se ia în calcul din momentul confirmării comenzi 
Dupa ce ati ales produsele disponibile pe comanda, completati campurile necesare finalizarii comenzii.
Dupa trimiterea comenzii, imediat veti primi un email de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. in baza de dată a Sofastil.
In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant de vanzari SOFASTIL pentru stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea comenzii.
ATENTIE !
Renuntarea la comanda pe parcursul termenului de livrare implica pierderea avansului( la produsele care necesita avans,)